H-DCN regio Limburg

Jij als lid?

Als lid heb je vele mogelijkheden binnen de HDCN. Het is aan jezelf hoe je daar invulling aan wilt geven. Iedere vereniging kent actieve en passieve leden. De H-DCN kent veel actieve leden, die de nodige activiteiten ontplooien en elkaar regelmatig ontmoeten. Graag begroeten we ook jou als actief lid, hetgeen niet perse wil zeggen dat je dan ook direct wordt belast met veel taken. Actief lid wil zeggen; een lid dat zich regelmatig laat zien op clubevenementen. Vooral het bezoeken van de regiobijeenkomsten en ritten is aan te bevelen. Op die manier zul je het meeste profijt halen uit je lidmaatschap. Niks moet, alles mag, zolang het maar netjes blijft, met het nodige respect voor elkaar. Uiteraard is inzet van ieder lid natuurlijk welkom. Zonder actieve vrijwilligers kan een vereniging niet functioneren. Als je iets wilt doen, laat dit dan weten aan het regiobestuur.

Lidmaatschap en clubpas:
Als je lid wilt worden, kun je het beste contact opnemen met de secretaris of voorzitter van de regio Limburg. Dat kan per e-mail of per telefoon. Deze zal je dan vertellen hoe het in zijn werk gaat.

De aanpak:
Je wordt eerst een keer uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op een regioavond of tijdens een rit. Let wel, dit is geen ballotagecommissie. Immers, eenieder die in het bezit is van een Harley kan en mag lid worden van de H-DCN. Maar wij zijn van mening dat een club met zo’n historie en cultuur als de H-DCN wel een uitleg verdiend. Je weet vervolgens ook beter waar je lid van wordt en je hebt meteen een paar aanspreekpunten, die je verder bij de andere leden kunnen introduceren. In dit gesprek worden je de ins and outs van de club verteld. Is dit alles voldoende voor je, en wil je lid worden, krijg je een inschrijfformulier.


Maar het kan zijn, dat je eerst wel eens de sfeer in de club wilt proeven. Ook dat kan.

Geheel vrijblijvend kun je enkele keren op een clubactiviteit aanwezig zijn. Na ontvangst van de inschrijfformulieren en de betaling van het inschrijfgeld en de contributie bij de HDCN, gaat het lidmaatschap in, en ontvangt een nieuw lid een embleem van de H-DCN en de regio, een sticker en een GENUMMERDE CLUBPAS van de H-DCN. Op verzoek moet je, je H-DCN clubpas kunnen tonen bij HD evenementen e.d. Ook geven sommige organisatoren van HD evenementen of winkeliers korting op vertoon van je pas. Het eerste jaar is mogelijk (nog) niet je naam op de pas ingedrukt. Wees zuinig op je clubpas en zorg dat je hem ALTIJD bij je hebt!!

Veel leden zijn al heel veel jaren lid van de H-DCN, waaruit je kunt opmaken dat de H-DCN een fijne club is, waar Harley-Davidson liefhebbers zich thuis voelen, en dat we onze eerder genoemde doelstelling heel aardig bereiken. Jong en oud, man of vrouw, zij voelen zich bij de H-DCN thuis. Het is net één grote familie.
Wij zijn ervan overtuigd dat ook jij veel fijne clubjaren en kilometers tegemoet gaat als H-DCN lid.